Veysel Karani Mh. Çolakoğlu Sk. Rings Rezidans No:10 Kat:1 D:16 Sancaktepe/İst.
+90 535 700 0800

Menteşeli Kapılar

Anasayfa » Menteşeli Kapılar

Tüm kapılarımız, yüksek kaliteli, kullanışlı ve estetik bir yapıya sahiptir.

Kasa

Kapı kasaları; Panele Montajlı, Plastik ve Alüminyum olacak şekilde üç farklı tipte üretilmektedir. Kapı kasaları; Panele Montajlı, Plastik ve Alüminyum olacak şekilde üç farklı tipte üretilmektedir. Panele montajlı kasalarda , bu özelliginden ötürü montaj aşamasında herhangi bir sorun yaşanmamakta ve zaman tasarrufu sağlanmaktadır. Plastik ve Alüminyum kasalar ise panel ve duvara monte edilebilecek şekilde üretilmektedir.

Kanat

Kapı kanadında, iki sac arasına 42kg/m³ (+-%2)yoğunlukta poliüretan enjekte edilerek üretilmiştir.

Yüzey Sacı

Standart imalatlar da kanadın her iki yüzü polyester sacdır. İstege baglı olarak PVC ve CRNI yapılabilmekte ve PVC yüzeyler için bazı standart renklerde üretilebilmektedir.

Isı Köprüsü

Normal muhafaza odalarında kapı kanadını çevreleyen tek sıra özel kauçuk contalıdır. Donmuş muhafaza odalarında ki kapılarının kasasında gerektiginde çok kolay degişen ısıtıcı (rezistans) mevcuttur.

Kilit 

Tüm kapılarımız dışardan kilitlenebilir yapıdadır. Kapı kilitli olsa dahi içeriden açılabilen fosforlu antipanik kolu mevcuttur.

Menteşe

Kapıların imalatlarında kullanılan menteşeler yükselebilen ve ayarlanabilir özelliktedir. Böylelikle kapı açıldıkça yükselerek zeminle sürtünme oranını azaltmaktadır.

Ölçüler

Menteşeli tip kapılar standart olarak 900 x 1900 mm net geçişli olarak üretilmektedir. En fazla 1200 x 2000 mm net geçiş ölçülerinde yapılabilmekte olup, istege baglı olarak daha küçük ölçülerde de özel üretim yapılabilmektedir.

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz:
Whatsapp
Müşteri Temsilcisi
Müşteri Temsilcisi
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1